Учешће ученика у пројекту Креативна зона - József Attila Általános Iskola
14397
post-template-default,single,single-post,postid-14397,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Тима за јавну делатност и мултикултуралност

Учешће ученика у пројекту Креативна зона

Учешће ученика у пројекту Креативна зона

15. и 16. 12. 2016. На СПЕНСУ  реализован је пројекат  КРЕАТИВНА ЗОНА- дуално образовање, пројекат Интер Арта из Новог Сада на којем су узеле учешће образовне установе од вртића,основних и средњих школа до факултета.   Наша школа је одржала неколико радионица на тему:                                                                          

 „Зеленим путем до знања“  Материјал за рециклажу користимо у уметничке сврхе, од старог- ново, правимо употребне предмете и декорације.

Презентација школе је организована од стране    Тим за екологију на челу са учитељицом Милицом Бајић и Тим за јавну делатност и мултикултуралност са учитељицом  Маријом Дончић.

Радионице су одржале учитељице: Рожа Фехер- Кочићка , Ерика Ђуришић, Снежана Миленковић ,Наташа Шарковић, Сања Француски ,Оливера Рачић, Бернарда Радосављевић, Јелена Косић и Марија Дончић са њиховим ученицима као и наставница ликовне културе Тамара Вајс са групом својих ученика.  Презентацију је подржала „Зелена патрола школе“ , група ученица 7. разреда, Медијска секција и фолклорна група школе-огранак КУД „Соња Маринковић“. 

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg