József Attila Általános Iskola | Incident 10.12.2012. u dvorištu kod glavne kapije
51
post-template-default,single,single-post,postid-51,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Incident 10.12.2012. u dvorištu kod glavne kapije

Incident 10.12.2012. u dvorištu kod glavne kapije

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE TIMA ZA PROMOCIJU I ODNOSE SA JAVNOŠĆU OŠ „JOŽEF ATILA“

Incident koji je povod za ponovnu zainteresovanost medija za našu školu, desio se 10.12. u dvorištu kod glavne kapije, neposredno pred početak nastave u poslepodnevnoj smeni. Uprava škole je reagovala adekvatno i odmah, i snimak predala policiji koja radi na rasvetljavanju slučaja. APSOLUTNA JE NEISTINA DA UPRAVA IGNORIŠE INCIDENTE!

Izjave direktora, kao i „bahate učiteljice“ nisu objavljene kako su date, već su neki delovi menjani slobodnom voljom novinara. APSOLUTNO NIKO iz škole ne opravdava i ne ignoriše nasilje odraslog prema učeniku! Međutim, ne dozvoljavamo da se agresivnost pojedinih roditelja prema deci predstavlja putem medija kao naša „nebriga“ za decu!

Naprotiv, agresivnosti skloni pojedinci samo SVOJE dete vide kao dete koje treba štititi a svako drugo je TUĐE i nevažno. A mi, tako “nebrižni“ i „ignoranti“, svako dete gledamo kao dete NAŠE kuće. Na to smo ponosni, ali ljuti i povređeni što neki novinari daju sebi pravo da nas putem medija degradiraju duže vreme. Svoj deo u ovom nemilom događaju Uprava škole je sprovela u skladu sa svojom nadležnošću i zakonom. Svaka drugačija verzija i interpretacija je smišljena i tendenciozna neistina uperena protiv Škole, Uprave i nastavnika!

Ko želi da pročita i malo „oštriji“ stav može da pročita  Protestno pismo koje smo uputili redakciji „Večernjih novosti“ ali i objavili na sajtu škole!

TIM ZA ODNOSE SA MEDIJIMA
OŠ „JOŽEF ATILA“ NOVI SAD