Ćirilička pismenost - József Attila Általános Iskola
474
post-template-default,single,single-post,postid-474,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ćirilička pismenost

Ćirilička pismenost

Narodna biblioteka ”Stojan Trumić” u Titelu i ove godine je raspisala konkurs za 12.Smotru ćiriličke pismenosti ”Čitaj lepo piši”.
Učenici OŠ”Jožef Atile” su učestvovali na konkursu za najbolji školski pismeni zadatak i u  likovnoj i kaligrafskoj kreaciji.

Nagrađeni učenici na ovogodišnjoj Smotri  su: Mladen Ris učenik 5-c razreda u kategoriji najbolji školski pismeni zadatak ” Bio sam ponosan”,  Sara Rađenović učenica 7-g razreda njen rad je bio na temu ”Čuperak plavi u mojoj glavi”. Radove je poslala nastavnica srpskog jezika  Milica Kuprešanin.
U likovnoj kreaciji je nagrađena učenica 5 razreda Daria Bireš, a nastavnice Tamare Vajs i Kornelija Gorai su se potrudile da rad bude poslat na konkurs.
Ali nažalost, zbog vanrednih okolnosti koja je zadesila  našu  zemlju, ove godine nije održana  svečanost 12.Smotra ćiriličke pismenosti.
Organizatori su se  u tom slučaju zahvalili školama učesnicama ovogodišnjeg konkursa i poslali na adrese škola diplome , zahvalnice i bilten Lepopis.
Više uspeha učenicima i nastavnicima želimo na 13. Smotri.

Medijska sekcija