József Attila Általános Iskola | Dan zaljubljenih
409
post-template-default,single,single-post,postid-409,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih koji se tradicionalno slavi 14. februara, ove godine je pao na petak.  Uobičajeno je da se za  taj dan šalju ljubavna pisma koja mogu sadržati poruke i pesme.

Zato su ove godine u našoj školi postavljene dve kutije. Jedna za niže razrede za Ljubavne pesme i druga za više razrede za njihove Ljubavne poruke.  Najlepše  ljubavne pesme su bile nagradjene, a Ljubavne poruke su  kasnije bile raznošene  učenicima kojima su poruke bile namenjene.
Od mnogih pisama koja su stigla u kutiju za Ljubavne pesme za niže razrede izabrana su dva pisma pa su s’toga ove godine bila i dva pobednika.  Nagrade, knjige sa čokoladama, su otišle dečaku Dušanu u II-c  razred  i devojčici  Ivi u IV-g razred.  Dušanu je odmah uručena nagrada, a Iva koja u datom trenutku  nije bila u školi će svoju nagradu dobiti u utorak. Čestitamo pobednicima! Neke od pristiglih pesama koje su takođe bile zanimljive možete pročitati na panou ispod glavnog stepeništa.

Kutija za više razrede sa Ljubavnim porukama je bila skoro puna.  One poruke koje su bile naznačene su dostavljane  njihovim primaocima. Neki su bili stidljivi, neki iznenađeni,  a neki  jednostavno presrećni.

Kako je izgledala atmosfera na taj dan možete videti na sledećim fotografijama.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.561893517251758.1073741840.406432646131180&type=3&uploaded=20

Medijska sekcija OŠ “Jožef Atila” Novi Sad