Prijem đaka prvaka - József Attila Általános Iskola
500
post-template-default,single,single-post,postid-500,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Prijem đaka prvaka

Prijem đaka prvaka

U petak 29.8.2014. godine u našoj školi je održana priredba povodom prijema đaka prvaka, naših novih drugara i učenika.

Priredbu su pripremile njihove buduće učiteljice sa bivšim učenicima četvrtih razreda, sada već ponosnih petaka. Uz pozdrav direktora škole Utržan Dragana i pomoćnika direktora Bakoš Roberta počela je priredba. Nizale su se recitacije, plesovi, skečevi, muzika i gluma, stariji đaci su želeli da mališanima prvi susret sa školom bude veseo i bezbrižan. Posle priredbe svaka učiteljica je sprovela svoje nove učenike do učionice u kojoj će provesti sledeće četiri godine. Svaki prvačić je od škole dobio po svesku, olovku, zarezač, gumicu i žutu maramu sa priručnikom o bezbednosti u saobraćaju.

Zahvaljujemo se učiteljicama Kosanović Slavici, Gatarić Dušici, Karan Lili i Đurišić Eriki, koordinatoru Kolarski Marku i svim učenicima koji su učestvovali u izvođenju priredbe, kao i učenicima koji su sa nastavnicom Vajs Tamarom pripremili scenografiju.

A našim đacima prvacima želimo srećan početak školske godine i ovog novog iskustva.

Medijska sekcija