József Attila Általános Iskola | Opštinsko takmičenje iz TIO 2015
596
post-template-default,single,single-post,postid-596,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Opštinsko takmičenje iz TIO 2015

Opštinsko takmičenje iz TIO 2015

U našoj školi OŠ”Jožef Atila” u  nedelju  15.03.2015. godine bilo je održano  56. opštinskotakmičenje iz nastavnog predmeta Tehničko i informatičko obrazovanje. Na ovogodišnjem takmičenju   prisustvovalo je 116 učenika od petog do osmog razreda u različitim disciplinama.

Učenici su prvo radili test znanja, a potom su imali odbranu svojih radova.

Novina na ovom takmičenju je bila za učenike petog razreda gde su na samom takmičenju radili praktičan rad po zadatku.

Učenici šestog razreda su  prikazali makete objekta visokogradnje ”Stambeno poslovni objekti”, učenici sedmog razreda maketu –model ”Energetski pretvarači”, a učenici osmog razreda rad na temu ”Upravljanje svetlosnim signalom pomoću računara”.

Učenici su se takmičili  sa svojim modelima u auto-modelarstvu, brodo-modelarstvu, vazduhoplovnom i raketnom modelarstvu. Imali smo i učenike koji pohađaju nastavu po IOP-2, a takmičili su se diciplini  arhitektura i građevinarstvo i vazduhoplovno modelarstvo.

Učenici   osmog razreda  naše škole postigli su sledeće rezultate.

Miloš Gravara osvojio je  drugo mesto,  a Miroslav Drinić treće mesto na opštinskom takmičenju u automodelarstvu.

Čestitamo učenicima i nastavniku Urošu Ćulumu na postignutim rezultatima i želimo im puno sreće na okružnom takmičenju koje će se održati ponovo u našoj školi 29.03.2015. godine.

Takmičenje je privuklo veliki broj roditelja učenika, ali i drugih posmatrača, pri čemu je u velikoj meri doprinelo i lepo vreme.  Nastavnici su imali priliku da razmene  iskustva iz nastavne prakse i malo se druže.

Zahvaljujemo  se svim učenicima i nastavnicima  koji su učestvovali na ovom takmičenju.

 

 Medijska sekcija