Otvorena vrata - József Attila Általános Iskola
593
post-template-default,single,single-post,postid-593,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Otvorena vrata

Otvorena vrata

OTVORENA VRATA ŠKOLE

Naša škola je je 19.03.2015. godine otvorila svoja vrata budućim đacima prvacima i njihovim roditeljima.

Roditelje su bili primljeni u zbornici škole, gde su imali priliku da im se predstave direktor škole Dragan Utržan, pomoćnici direktora Ljiljana Čolić i Robert Bakoš, pedagog škole Gordana Đurovski i psiholog škole Julijana Farkaš. Nakon toga su  se i učiteljice četvrtih  razreda  predstavile: Snežana Mrmoš, Erika Đurišić, Vesna Mušicki, Sunčica Duvnjak, Verica Ugarković, Slobodanka Popović i Svetlana Matić.

Učiteljice su buduće đake prvake pozvale u učionice na druženje. Deca su bila uzbuđena i srećna, kad su stigla do učionica gde ih je čekao poklon i zadatak da oboje našu maskotu škole  mačka ”Žuću”. Posle toga  deca su kratko odgovorila na neka pitanja: ”Kakvi su im utisci o školi?”, ”Da li im se sviđa škola?” , ” Da li jedva čekaju da krenu u ovu  školu gde će naučiti nešto novo i upoznati nove prijatelje?”’

Odgovori su su bili isti od svih: ”Raduju se polasku u ovu školu i  žele da nauče nešto novo”.

Direktor škole i pomoćnik direktora su kroz prezentaciju predstavili školu, koja se sastojala od prikaza učionica naše škole, uređenja hodnika škole, fiskulturne sale, kroz razne manifestacije u kojima učenici učestvuju, osvojene medalje i pehare, pokazane su sekcije koje imamo u školi, zatim da se  pruža i dodatna podrška učenicima.  Budući projekti škole su  celodnevni  boravak u školi,   fiskulturna sala za niže razrede, zatim tri učionice za versku nastavu i letnja učionica napolju u vidu amfiteatra.

Pedagog škole upoznala je roditelje sa upisom učenika u prvi razred i sa testiranjem učenika.

Roditelji su imali prilike da postave pitanja upravi škole, gde su odgovore  dobili odmah, koja su se odnosila na produženi i celodnevi  boravak učenika, o udžbenicima za prvi razred i drugo.

Na kraju i utisak jednog roditelja, odnosno majke Brankice Rogan koja već ima dva učenika u ovoj školi i budućeg đaka prvaka. Svidela joj se prezentacija koja bila temeljna. Upisaće svoje dete u ovu školu, zbog odlične pedagoške i psihološke podrške učenicima, zbog kvalitetnog nastavnog kadra i pohvaljuje  sve  što škola radi.

Zahvaljujemo se svim  roditeljima i deci koja su bila da vide svoju buduću školu.

Medijska sekcija