József Attila Általános Iskola | Promocija mini-rukometa
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Promocija mini-rukometa

Promocija mini-rukometa

U petak 26.10. sa početkom u 12.30 časova učenici osnovne škole “Jožef Atila” bili su  prvi u prilici da učestvuju u nesvakidašnjem “sportskom igrokazu”.

RK Rastimo u saradnji sa glumcima “Pozorišta mladih – Novi Sad”, napravio novi model prezentacije sporta koji do sada nije prikazan na našim prostorima.

Po scenariju i režiji Dragoljuba Selakovića, animator i voditelj, Emil Kurcinak, otkrio je najmlađim učenicma čari i tajne rukometne igre na jedan nov i nesvakidašnji način.
Klinci i klinceze osim interesantne animacije i priče o rukometu bili u prilici i da igraju mini-rukomet podeljeni u ekipe ORLOVA, ORLICA i SUNCOKRETA. Da zabava bude još veća svi su imali odgovarajuće maske za prvi, a verujemo i nezaboravan nastup na MINI terenu.

Ovo je ujedno bila dobra promocija i najava Evropskog prvenstva za žene koje će se odražati u Novom Sadu.

Naša škola za svoje učenike je obezbedila besplatno učlanjenje i besplatno treniranje mini-rukometa u RK Rastimo. Treninzi se održavaju vikendom u sportskoj sali škole.