Zlatna medalja za Danicu Bošnjak u ritmičkoj gimnastici - József Attila Általános Iskola
75587
post-template-default,single,single-post,postid-75587,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Zlatna medalja za Danicu Bošnjak u ritmičkoj gimnastici

IMG-9fa8c0a9b4d9d33ef6dc3206afd89d5d-VPretposlednje takmičenje ,u nizu takmičenja koja su planirana za kalendarsku 2018. godinu u oblasti ritmičke gimnastike u organizaciji Gimnastičkog Saveza Srbije, koje je održano 25.11.2018.godine u Zemunu,Danici Bošnjak je donelo još jednu zlatnu medalju u grupnim vežbama.Inače ova zlatna medalja je Danici četvrta u nizu u ovoj godini,što je svakako dokaz kontinuiteta u sportskim uspesima i  njenih ličnih kvaliteta kao sportiste ,kao i kvaliteta sportske ekipe kojoj pripada. Nadamo se da će ovaj uspeh za našu svestranu Danicu, koja je ostala dosledna ljubavi prema ovoj gracioznoj sportskoj disciplini biti podsticaj za bavljenje  sportom i u narednim godinama.

Čestitamo Danici na izuzetnom uspehu, i želimo joj da uz vedar sportski duh uspe da se ostvari na svim poljima svog sirokog interesovanja.