József Attila Általános Iskola | Svečanost povodom školske slave
149
post-template-default,single,single-post,postid-149,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Svečanost povodom školske slave

Svečanost povodom školske slave

SAMO DELA LJUBAVI OSTAJU

Svi veliki ljudi svojim životom pokazali su da je ova izjava u naslovu ISTINA…

A istina je data za sva vremena. Nju je sledio i naš veliki Sveti Sava. Njemu u čast 25.01.2013. obeležili smo školsku slavu Svetog Savu. Bilo je svečano i dostojanstveno.

Himnom Svetom Savi započeli smo obeležavanje školske slave. Zatim su direktor škole Dragan Utržan i zamenik direktora Robert Bakoš pozdravili prisutne i u uvodnom obraćanju podsetili nas na najhumaniju stranu Svetog Save: u drugome uvek tražite dobro a kod sebe popravljajte ono što nije dobro.

Svečanost je zatim nastavljena obrednim delom koji je kao i svake godine poveren našem parohijskom svešteniku Čedomiru Čaliću. Učenici su zajedno sa direktorom, kumom škole i sveštenikom učestvovali u ovom svetom činu i do kraja priredbe pokazali da su na “visini zadatka”, o čemu svedoče fotografije koje vam u prilogu dostavljamo.

Važno je još napomenuti da je kum škole ove godine bio g-din Mile Stevanov, a počasni gost ove svečanosti, olimpijski i svetski prvak u odbojci Slobodan Boškan.
Ovogodišnju priredbu pripremili su naši izuzetno talentovani i vredni učenici, učiteljice Savka Mandić i Sanja Francuski, veroučitelji Marko Kolarski i Dragica Ilić, nastavnici Nadica Mutin i Kristina Pekar.