Nedelja matematike - József Attila Általános Iskola
15447
post-template-default,single,single-post,postid-15447,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nedelja matematike

Nedelja matematike

Kviz za učenike IV razreda:

Kviz je bio zabavnog karaktera sa ciljem popularizacije matematike kroz igru i druženje, kako međusobno tako i sa budućim nastavnicima matematike.

Učestvovalo je 7 ekipa. Ekipu su činila po 3 učenika iz istog odeljenja ( ekipe A, B ,C ,D ,E ,F i G ). Svaka ekipa je imala i svoju podršku u publici ( iz svakog
odeljenja 4. razreda u publici je bilo po 5 učenika kao publika ).

Kvizu je prisustvovalo ukupno 56 učenika 4. razreda ( 21 kao takmičari i 35 kao publika i podrška ). Pitanja su bila zabavna ( slagalica, korak po korak , izbaci uljeza, mozgalica, izaberi polje ( gde je bilo zanimljivih zadataka,asocijacija,…), reši rebus, ko se krije iza zavese.

Nismo zaboravili ni publiku ,pa su se, dok su se sabirali bodovi, zabavili odgovarajući na pitanja koja smo pripremili i za njih. Najviše bodova je osvojila ekipa IV d i kao poklon su dobili slatkiše da se počaste sa svim drugarima u odeljenju.

Bombone smo pripremili za sve četvrtake i one koji su bili prisutni, kao i za njihove drugare , koji nisu prisustvovali.

Prezentaciju kviza preuzmite OVDE.

Fotografijama prenosimo samo delić veoma lepe atmosfere koja je obeležila ovaj kviz .