OŠ “Jožef Atila” na Sajmu obrazovanja - József Attila Általános Iskola
294
post-template-default,single,single-post,postid-294,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

OŠ “Jožef Atila” na Sajmu obrazovanja

OŠ “Jožef Atila” na Sajmu obrazovanja

PREZENTACIJA OŠ “JOŽEF ATILA“ NA SAJMU OBRAZOVANJA U NOVOM SADU

Na Sajmu obrazovanja u Novom Sadu, 2.03.2013.god., održana je  prezentacija naše škole. Prezentaciju su pripremile učiteljice 4. razreda sa učenicima uz podršku Dragana Utržana, direktora škole, Roberta Bakoša i Ljiljane Čolić, pomoćnika direktora.

Pošto je škola dvojezična (nastava se izvodi na srpskom i mađarskom jeziku), ukratko je školu predstavio direktor na srpskom i pomoćnik direktora na mađarskom jeziku.

Sve prisutne su pozdravile učiteljice 4. razreda (budućih prvaka): Bernarda Radosavljević, Natalija Pantović, Savka Mandić, Slavica Olear i Slavica Jankulovski. Pročitan je i tekst o dosadašnjim postignućima i uspesima učenika naše škole, propraćen video prikazom. Učiteljice Valeria Juhas i Smiljka Stanaćev, takođe učiteljice  4. razreda, su istog dana sa učenicima učestvovale na opštinskom takmičenju iz matematike, postigli odlične rezultate i na taj način, takođe, prezentovale školu.

Najlepši i najkreativniji deo pripao je učenicima 4. razreda koji su sa učiteljicama realizovali nekoliko radionica. Prisutni su mogli da učestvuju u izradi raznog cveća, korpica, vetrenjača, košuljica, kravata vođeni veštom rukom naših mališana. Učenici su ispoljili kreativnost, maštu i originalnost.
Štand OŠ“JOŽEF ATILA“ krasili su radovi učenika od 1. do 8. razreda.

Druženje smo završili pozivajući buduće prvake da budu  učenici naše škole podelom flajera i originalnih dečijih radova.