Poseta gradonačelnika - József Attila Általános Iskola
426
post-template-default,single,single-post,postid-426,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Poseta gradonačelnika

Poseta gradonačelnika

Naša škola je imala tu čast, da je 07.03.2014.godine posete gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, direktor policije Milorad Veljović,  načelnik  novosadske policijske uprave Stevan Krstić i šef odeljenja za maloletničku delikvenciju Nenad Edeljan.

Cilj posete našoj školi je bio koliko brinemo o bezbednosti učenika,  zaposlenima, i drugih lica koja dolaze u školu.

 

Pored obilaska škole posetili su i učenike četvrtog razreda. Učenici I gosti su imali prilke da postave pitanja.. Jedno od pitanja gradonačelnika bilo je : ‘’ Da li su  bezbedni u školi?, učenici su rekli ‘’DA’’.  Direktor policije saznao od učenika da oni imaju školskog policajca i da će neko od njih biti policajac.

Direktor škole Dragan Utržan predstavio je  našim gostima projekat Bezbedna škola.  Mi smo   prva škola u Srbiji koja  je realizuje ovaj projekat. U projektu učestvuju:  učenici koju čine školsku patrolu imaju posebnu uniformu po kojoj se prepoznaju, školskog policajca,  školsko obezbeđenje. Dežurni nastavnici I pomoćno osoblje škole su uključeni u projekat I veoma savesno svi obavljaju svoje zadatke. Škola poseduje I video nadzor kojije takođe veoma bitan u realizaciji bezbednosti učenika.

Naravno da će škola još više raditi na na ovom projektu u saradnji sa svim institucijama ovog grada.

Medijska sekcija