Stonoteniska reprezentacija na Okružnom takmičenju u Temerinu - József Attila Általános Iskola
7
post-template-default,single,single-post,postid-7,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Stonoteniska reprezentacija na Okružnom takmičenju u Temerinu

Stonoteniska reprezentacija na Okružnom takmičenju u Temerinu

U sredu 24.10. 2012. stonoteniske reprezentacije naše škole ( u sastavu: devojke – Ana Lahoš, Evelin Palatinuš; dečaci – Mark Lelik, Hunor Falb) učestvovali su na Okružnom takmičenju u Temerinu u OŠ Petar Kočić. Obe ekipe su igrali izuzetno dobro, i samo nijanse su odlučile o pobednicima takmičenja. Bronzana medalja, treće mesto je izuzetno lep uspeh i za devojke i za dečake. Čestitamo, i želimo još puno uspeha.

Na Opštinskom takmičenju održanom 16.10 u Novom Sadu na Spensu učenici naše škole su učestvovali sa lepim uspesima. Dečaci – Mark Lelik, Hunor Falb – u ekipnoj konkurenciji su osvojili najsjajniju medalju, 1. mesto , dok devojke u sastavu Ana Lahoš, Evelin Palatinuš u ekipnom takmičenju su osvojili 2. mesto. U pojedinačnoj konkurenciji Evelin Palatinuš je osvojila 3. mesto, dok Hunor Falb osvojio 2. mesto. Čestitamo na lapim rezultatima i puno sreće Vam želimo na Okružnom takmičenju, koja će se održati u Temerinu, 24.10.2012.